Arbejdskort til bogen "Succes på arbejdet"
Af Ginger Lapid-Bogda

Konsulenter, ledere, medarbejdere og teams får gennem disse værktøjer mulighed for at arbejde mere intenst og konkret med Enneagrammet i virksomheden. Har du læst bogen "Succes på arbejdet"
og ønsker at arbejde mere indgående med de enkelte emneri bogen, så er disse ledsagende arbejdskort
et "must".

Værktøjerne er en serie kort som kan købes individuelt og omfatter:

Enneagramkort, find din stil - 3 introduktionskort med vejledning og information om centre og variationer samt 9 typekort med kort beskrivelse af hver type, samt et udfordrende spørgsmål man
kan stille sig selv i sin type. Kortene er pakket i kuvert.
Kortene kan med fordel anvendes til at finde Enneagramtypen.

 

Enneagram Feedback - kort med oversigt for alle typerne om hvordan du med fordel kan give konstruktiv
feedback samt hvilke udfordringer du kan løbe ind i når du giver typerne feedback.

 

Enneagram Kommunikation - kort med inspiration og input til hvordan du kan optimere kommunikation og tilpasse den enkelte type den rette måde at sige tingene på. Beskriver typernes talestil, kropssprog, blinde punkter og forvrængende filtre.

Enneagram Konflikt - kort med information om hvad der støder den enkelte Enneagramtype samt hvilken adfærd
der kan følge med i konflikter. Beskriver hvordan man kan gå til den enkelte type i konflikter og hvordan man selv kan genkende og arbejde med sig selv i konfliktsituationer.


Enneagram Følesesmæssigt indeks - kort som hjælper i arbejdet med at afdække typen og opdage hvordan hvordan du kender og forholder dig til følelser.


Enneagram Teams
- kort som beskriver typerne i fire udviklingsfaser for teamet - når teamet formes, konflikter, finder til enighed og præstere som et højtudviklet team.

Enneagram Mål og gensidig afhængighed - om at skabe fælles mål, typernes foretrukne målformulering, ideel
gensidig afhængighed af de øvrige i teamet. Masser af relevante spørgsmål til arbejdet om fælles målsætning.

Enneagram Lederskab - dit lederskabs kompas. Om lederparadigmer for hver type, styrker, faldgruber og forslag generelt til forbedring af dit lederskab.

 

Enneagram Roller - om teamets roller som relationer og i opgavefordeling. For hver type defineres de almindelige roller for typerne samt den "modsatte" og udfordrende opgaverolle. Forslag til udvidelse af repetoiret af roller i teamet samt at eksperimentere med mere ukendte roller både når det gælder opgaver og relationer.Bestil kortene på info@indsigtforlag.dk