Succes på arbejdet
Af Ginger Lapid-Bogda (oversat fra den amerikanske bestseller ”Bringing Out The Best in Yourself at Work”)

I bogen sammenholdes forfatterens omfattende viden om organisationsudvikling og Enneagrammet. Derfor giver bogen på samme tid en grundlæggende indføring i Enneagrammet og anvisninger på hvordan man bruger det i praksis i virksomhederne. Her er masser at hente for ledere, medarbejdere, teams og konsulenter. En bog man vil tage frem for at fremme samarbejde og kommunikation i arbejdslivet.

I Succes på arbejdet kobler organisationsteoretikeren Dr. Ginger Lapid-Bogda sin omfattende viden indenfor sit felt med et af vor tids mest sofistikerede redskaber til personlig udvikling og selvledelse: Enneagrammet.
Bogen giver indsigt i de 9 Enneagramtypers strategier indenfor områderne kommunikation og feedback, konfliktløsning, teamarbejde samt ledelsesudvikling - og giver praktisk anvendelige indsigter til såvel ledere som medarbejdere. Ginger Lapid-Bogda giver et godt og illustrativt billede af Enneagrammets udbredelse indenfor forretningsverdenen, og rammer plet i det fortsat stigende behov for redskaber til varig transformation og udvikling.”
Annemarie Toft, Enneagramtræner og konsulent, nineways

”Ginger Lapid-Bogda skriver klart og indsigtsfuldt om at udfolde menneskers potentiale på jobbet. Gennem Enneagrammets indsigt i menneskers forskellighed, viser hun hvordan det er muligt at mestre samarbejdets kunst og skabe ”Den Store Præstation”. Ønsker du at styrke udviklingen af din egen eller andres sociale/emotionelle intelligens, finder du her autentisk og anvendelig viden om kommunikation, konstruktiv feedback, konfliktløsning og effektivt teamsamarbejde. Så uanset om du ønsker at blive en bedre udgave af dig selv eller du ønsker at styrke andre gennem dit lederskab, er denne bog et must!”Dorthe Steenberg, Coach, Mentor og grundlægger at firmaet Power Spirit

Bogen henvender sig især til ledere, medarbejdere og konsulenter, som ønsker at forbedre evnen til at kommunikere og samarbejde med andre.

Se ledsagende materialer

ISBN 87-990403-2-8 Udgivelsesår: 2007. 304 sider. Vejledende udsalgspris 298 kr.
Køb bogen i boghandlen.