Rejsen ind i nuet - en enkel vej til spirituel opvågnen
Af Leonard Jacobson

Fra bogens bagside:

Rejsen ind i nuet er en af de sjældne bøger som kan forvandle vores liv og løfte os op på et helt nyt
bevidsthedsplan.

Leonard Jacobson guider klart og tydeligt læseren på vejen til en opvågnen der fører til befrielse fra fortidens smerte og begrænsninger og ind i nuets glædesfyldte og grænseløse verden. Bogen viser på en enkel måde hvordan vi stilner sindet og bliver fuldt nærværende og vågne over for det sande liv.

Det vigtigste aspekt ved denne bog er dog måske forfatterens enestående indsigt i sindets og egoets natur. Han beskriver detaljeret egoets modstand mod nærvær i nuet som den største forhindrig for vores opvågnen og hvordan vi enkelt og effektivt kan overvinde den modstand.

Han giver os indsigt i de dybeste spørgsmål som vi er nødt til at forholde os til hvis vi virkelig vil friheden. Han taler om sjælens rejse på e måde som sætter hele vores eksistens i perspektiv og forvandler problemer og vanskeligheder til muligheder for at vågne op.

Hver side i denne bog afdækker en lille del af mysteriet. Det er som at følge et kort hvor vejen på rejsen til nuet bliver tegnet ind.

"Leonard Jacobson redegør nøje for hvorledes vi kan heale de psykiske ar eller dybereliggende erindringsspor, som holder os mere eller mindre fast i fortiden. Han viser, hvorledes vi kan frigøre os fra sindets og egoets magt over os. Ikke ved at bekæmpe egoet på dets eget plan, men gennem medfølelse og rummelighed.

Det er for mig tydeligt, at Leonard selv lever det, som han taler om - med integritet,humor og menneskelighed. Han taler og skriver ud fra sin egen dybe indsigt og realisering og i denne bog løfter han lidt af sløret for de "opvågninger", der gik forud for hans virke som spirituel lærer."

Svend Trier, Quantum Seminars


Hent pressemeddelelse Læs uddrag af bogen Køb bogen i boghandlen eller hos bogklubben Psyke & Sjæl