Ni syn på verden
Af Jerome Wagner, Ph.D.

Fra bagsiden:

Se verden med nye briller

Vi ser typisk verden gennem vores egne farvede briller, men vi glemmer ofte attjekke om brillerne passer. Indimellem har vi brug for at få tjekket om glassene filtrerer verden i overensstemmelse med virkeligheden eller om de forvrænger vores syn. Ni syn på verden beskriver ni måder at se klart på, og hvad der sker når synet bliver sløret. Vores mønstre kan være smidige og tilpasse sig nye omstændigheder eller de kan fastlåses og tvinge virkeligheden ind i de vante rammer. Vi kan enten beholde vores gamle briller eller vi kan opgradere til et klart syn.

Hver brille har
• Et fint punkt, en intuitiv kant som hjælper os til at fokusere og se nogle ting meget klart.
• Et blindt punkt, den del af virkeligheden som ligger uden for vores normalesyn (type), og som vi derfor ikke altid ser så klart.
• Et ømt punkt, et følsomt område hvor vi er særligt sensitive og nærtagende.

Jerry Wagner giver os en meget overskuelig og let tilgængelig indføring i Enneagrammets ni syn på verden. Jeg anbefaler den til enhver, der gerne vil igang med at forstå Enneagrammet, sig selv og andre.
Birgitte Krogh Frederiksen, enneagramunderviser på ID Academy, ID psykoterapeut

Ni syn på verden giver en meget interessant vinkel på Enneagrammet. Jerry Wagners store viden om Enneagrammet og hans store faglighed indenfor psykoterapi er grundlaget for en bog med en interessant dybde. Den tilbyder relevant indsigt for alle, som interesserer sig for Enneagrammet, og giver et relevant bidrag til dem, som udtrykker tvivl om Enneagrammets validitet.
Bo Zoffmann, PS4 partner

Jerry Wagner stiller skarpt på Enneagrammet fra en psykologisk vinkel. Hans mange års erfaring som klinisk psykolog, psykoterapeut og konsulent kommer læserne til gode i hans beskrivelser af de ni typer. På en enkel – og indimellem humoristisk måde – fremstiller han de ni typers verdenssyn set gennem forskellige linser. Vi får serveret det sure og det søde og forstår hvad der kan sløre, forvrænge, gøre os blinde, eller få os til at se meget klart når vi forstår hvad vi som psykologiske væsener er underlagt.
Susanne Povelsen,coach og enneagramtræner, CoachSpirit

Hent pressemeddelelse Læs uddrag af bogen Køb bogen i boghandlen.