Mærk Livet - elsk med nuet og bliv mere nærværende i dit liv
Af journalist og ID-psykoterapeut Bettina Vilmun
UDGÅET 


Fra bogens bagside:

Hvor er du henne lige nu? Er du nærværende i dit liv?

Leder du efter lykken i din omverden i stedet for inden i dig selv?
Hvornår var du sidst nærværende med dit barn, din partner eller en god ven, uden at der kørte uvedkommende distraherende dialoger i baghovedet? Og hvor lang tid ad gangen magter du det?

Den vigtigste relation, vi nogensinde kommer til at få, er relationen til os selv. Den relation er forudsætningen for enhver anden relation, uanset om det handler om partner, børn, venner, karriere, ja sågar vores materielle liv - alt, hvad der er en del af vores liv, præges af vores egen forbindelse til os selv og er et spejlbillede af, hvordan den forbindelse fungerer. Nå vi savner og længes, uanset hvad det ydre objekt er, handler det om vores savn og længsel efter at komme i kontakt med os selv.

Vi lever i en tid, hvor ydre påvirkninger aldrig har været større eller mere krævende. TV, mobiltelefoner, internet, mails, reklamer, alle de roller vi skal udfylde - hele tiden er der noget der kræver vores påmærksomhed. Det har aldrig været vigtigere at være forankret i vores kerne og være nærværende for at navigere klogt i denne kaotiske strøm af informationer og krav, vi bliver præsenteret for.

I Mærk Livet mødes et kalejdoskopisk syn på nærvær og den presserende nødvendighed af det. Mød bl.a. Eckhart Tolle, Richard Moss, Daniel Golemann og Ole Vadum Dahl i samtale med Bettina Vilmun og tag med på rejsen mod et større nærvær.

Hent pressemeddelelse Læs uddrag af bogen

Det mener læserne:

"Hvis du kun agter at læse én selvhjælps bog i 2011, er der også kun én - den hedder Mærk Livet." Anders Krag

"Mærk Livet er en dejlig bog, fordi den tager udgangspunkt i forfatterens hverdagsagtige udfordringer til at blive i nuet. Jeg kunne virkelig mærke livet ved at læse den. Det største plus er at den er så lettilgængelig og man får lyst til at læse den igen og igen"
Birgitte Frederiksen

"Bogen giver bare så meget mening og emmer af sandhed og fokus på det essentielle i os mennesker og det vi kalder 'livet'. Bogen skaber et helheds-perspektiv og en syntese, som sjældent opleves blandt bøger i denne genre. Den kommer efter min mening meget tæt på hvad det vil sige at være helt menneske og blive til det menneske. Den stiller et enestående godt billede op for ens egen søgen efter mening og selvrealisation. Bogen transcenderer til at være mere end blot en bog, men er et uendeligt stærkt budskab på højde med gamle bøger som Biblen osv. blot svarende til det moderne menneskes indre behov. Således vidner bogen om hvad vi mennesker må erkende, for at vi kan 'mærke livet' og derefter praktiserer denne sandhed ud. Jeg er personligt allerede i gang".
Mike Falk